Despre Videochat


Videochat-ul este slujba perfecta pentru oricine cauta independenta financiara si o poate face lucrand in fata camerei web in confortul unei locatii curate si calduroase.

Toata lumea stie despre videochat ca ar putea fi o sursa importanta de venit, dar pentru multi este un subiect tabu. Noi vedem dincolo de aceste aspecte, abordam acest job ca pe oricare altul, cu diferenta ca, daca îl tratezi cu maxim profesionalism și seriozitate, aduce mult mai mult decat satisfacții financiare de moment, putand să iti asigure independenta financiara si viitorul.

Videochat-ul este:⦁ un mijloc de comunicare virtual prin intermediul internetului, iar legatura dintre model si membrii se realizeaza prin intermediul camerei web. Vizitatorii platesc un pret pe minut (pretul fiind stabilit de site) pentru a putea discuta si vedea modelul pe camera web. Discutiile se pot face pe diverse teme, atat erotice cat si non-erotice. Scopul modelului este acela de a prelungi sectiunea de privat ori si de a oferi show-uri de calitate in care clientii platesc.

⦁ conversatiile dintre model si membru sunt strict personale si confidentiale, neavand nimeni dreptul de a le invada intimitatea. Nu trebuie sa va faceti griji ca cineva cunoscut va va gasi, toate site-urile din Romania sunt banate, deci nu pot accesa site-urile pe care lucrati.

⦁ job-ul care iti poate asigura stabilitate financiara.

⦁ job-ul care iti poate aduce un venit intre 1000 – 5000$/lunar (in functie de experienta acumulata si de motivatia si perseverenta ta).

⦁ job-ul in care poti face bani relaxandu-te socializand cu diferite persoane din toata lumea.

⦁ job-ul care nu necesita o pregatire speciala.

⦁ job-ul in care poti imbina utilul cu placutul.

Castiguri substantiale cu mult peste media salariilor din tara noastra!