De ce Bella Studio

Echipa noastra crede cu tarie ca o treaba bine facuta incepe cu un loc de munca relaxant si familiar. Bella Studio este un loc vesel, deschis la nou si isi propune sa iti faca munca mai placuta. Si ce poate fi mai frumos decat sa vii la un studio de placere, ca la o intalnire cu prietenii? Aici vei utiliza cele mai noi tehnologii pentru a avea cea mai buna calitate audio si video.

Bella Studio – este un studio videochat in care succesul modelelor este si succesul nostru. Promovam in Romania videochat-ul de calitate care sa raspunda necesitatilor si exigentelor site-urilor de profil prin servicii la cele mai ridicate standarde internationale. Orientarea permanenta spre modelul de videochat, calitatea si seriozitatea ne caracterizeaza.

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul studio-urilor de videochat, putem spune ca am reusit sa ne perfectionam dea lungul timpului, sa invatam din greseli si să reusim sa aducem modelele noastre la cele mai ridicate cote, generand castiguri foarte mari, media acestora fiind de 3000$ pe luna/model.
Drumul nu a fost usor, dar cu multa dorinta, ambitie si sudoare, am reusit să ne atingem obiectivele.
Cei care lucreaza la Bella Studio s-au convins ca suntem profesionisti si ca ajutam fiecare model care colaboreaza cu noi sa ajunga la performanta.
Nu suntem un studio care iti pune la dispozitie doar spatiu de lucru special amenajat si tehnica performanta, suntem studio-ul care se implica intens in pregatirea ta ca model videochat. Dar, bineinteles ca fiecare model va evolua in ritmul sau.

Pentru asta avem nevoie sa fi receptiva la sfaturile noastre, sa intelegi ca trainingul personalizat si dedicat, este conceput in asa fel incat sa te duca repede la rezultate bune, chiar extraordinare.

Alaturandu-te echipei Bella Studio iti maximizezi sansa de a deveni un model de top într-un timp mult mai scurt!